La websèrie 'Genesis 88', produïda a Mataró, segueix acumulant premis

L'actor Jordi París ha estat guardonat com a millor actor de repartiment al festival Asia Awards Fest 2019

  • Redacció // Foto: Cedida
  • Dijous, 19 Desembre 2019 13:21

Ciutat 2017/2019, genesis 88

'Genesis 88', la websèrie produïda pel Grup de Cinema Fata Morgana de Mataró, ha guanyat un nou premi, aquest cop a Corea del Sud, en el festival online Asia Awards Fest 2019.

El premi ha estat concedit al seu actor i productor, Jordi París, en la categoria de millor actor de repartiment. París interpreta a la websèrie el paper del gàngster Jerónimo Graco, un assassí de Las Maracas (país fictici) poderós i despietat, i un sibarita amant de les armes i del conyac.

Allau de premis

Aquest és el setè guardó que aconsegueix la websèrie en les seves dues temporades. Amb la primera temporada en van sumar tres, entre el 2015 i el 2016, i amb la segona, han arribat els altres quatre, tots del 2019.

D’aquests últims premis, dos han estat individuals. A més del recent guardó de Jordi París, Franc Sellers va ser reconegut com a millor director de websèries l’octubre passat als premis Oriana. També cal destacar les nominacions a millor actor per Joan Rovira i millor actriu per Maika Tenas als mateixos premis Oriana. Els altres cinc premis van anar dirigits al conjunt de la websèrie. Amb tot això, 'Genesis 88' s'ha situat al 19è lloc de les websèries del món segons el Web Series World Cup.

'Genesis 88', a més d'estar produïda a Mataró, ha estat rodada pràcticament en la seva totalitat al Maresme. Les dues temporades filmades fins ara es poden veure a través de la plataforma YouTube.