Mataró celebra la jornada “Si em contractes, tots hi guanyem!”

La jornada té com a objectiu reflexionar, debatre i sensibilitzar sobre la diversitat funcional en el món empresarial

  • Redacció // Foto: Aj. de Mataró
  • Diumenge, 01 Desembre 2019 08:50

Ciutat 2017/2019, jornades diversitat funcional

La Taula d’Accessibilitat del Consell Municipal de Benestar Social va celebrar dimecres al matí, al Cafè de Mar, una jornada d’informació i sensibilització al voltant de les persones amb diversitat funcional. Aquest acte, que se celebra normalment de forma biennal, persegueix l'objectiu de reflexionar, debatre i sensibilitzar els diferents agents del mercat laboral ordinari sobre l’ocupació de persones amb diversitat funcional.

Aquest any, l'àmbit escollit de discussió ha estat el món laboral, per això la jornada portava com a títol “Si em contractes, tots hi guanyem! El valor de la diversitat funcional al món empresarial”. La sessió va dirigida als diferents agents del mercat laboral ordinari que tenen el propòsit d’incrementar l’ocupació de les persones amb diversitat funcional.

    L’acte va incloure també interpretació de llenguatge de signes.

Dins la jornada es va dur a terme una sessió explicativa de bones pràctiques de les empreses Hallotex, OCA, Hospital Veterinari del Maresme, Repsol, Fundació El Maresme, la Fundació ECOM i el Centre de Formació i Prevenció i una ponència sobre “La gestió de la persona treballadora amb diversitat funcional com a motor per a entorns de treball més saludables”.