L'Associació Centre Formació i Prevenció celebra el 40è aniversari amb una festa

Els actes començaran dissabte al matí, dia 23 de novembre, a la plaça Santa Anna amb una cercavila del projecte 'Milcaps', signat per l'artista Marcel·lí Antúnez

  • Divendres, 22 Novembre 2019 13:16

Escultura Milcaps

El Centre de Formació i Prevenció continua celebrant els seus 40 anys d'història amb una gran festa. La cita tindrà lloc aquest dissabte, dia 23 de novembre, a partir de les 11 hores i arrencarà a la plaça Santa Anna amb una cercavila molt especial. I és que el protagonista d'aquest recorregut serà l'escultura participativa 'Milcaps', obra de Marcel·lí Antúnez (antic membre de la Fura dels Baus) en la qual han treballat un centenar d'usuaris d’entitats de l’àmbit de la salut mental com, per exemple, el Consorci Sanitari del Maresme.

La peça està composta per caps de totes les mides i colors que s’apilen de forma endreçada sobre una estructura que recorda un pati de butaques. Cadascun dels col·laboradors va treballar aquests retrats sota una consigna autobiogràfica, afegint-hi frases que pengen d’uns banderins als laterals de l’escultura, relacionades amb la seva situació i vivències diàries.

Durant la cercavila, el Milcaps comptarà amb un acompanyament musical fet a mida per la Bandarra de La Llàntia.

Més actes

Al migdia, hi ha programada una arrossada popular i, a la tarda, els concerts d'Òscar Torres Trio i d'Hotel Cochambre.