Vols ser mentor de refugiats i sol·licitants d'asil?

S'estima que a Mataró hi ha 73 persones en aquesta situació

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 15 Novembre 2019 10:39

Ciutat 2017/2019, formació mentores per refugiats

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat  ofereix una formació per a persones interessades a formar part d'un  grup de mentoria per a refugiats o demandants de protecció internacional. L'activitat, que es durà a terme els dies 23 i 30 de novembre a Mataró, té com a objectiu implicar la ciutadania en l'acompanyament de les persones que es troben en condició de sol·licitant d'asil o refugi. S'estima que a Mataró hi ha 73 persones en aquesta situació i 103 en el conjunt del Maresme.

Si hi estàs interessat...

Per formar part del Programa de Mentoria a Mataró cal organitzar-se en un grup d’acollida d’entre 2 i 5 membres que ja es coneguin prèviament (es treballa de manera grupal), tenir més de 25 anys i dominar el català i el castellà. També es demana que les persones siguin responsables, constants i tolerants, i participin en la vida social i/o cultural del municipi.

Les persones interessades en la formació poden inscriure's enviant les dades personals i de contacte al correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .