La Nit de l'Emprenedoria torna al TecnoCampus

El ja tradicional acte organitzat pel centre universitari i l'Ajuntament de Mataró premiarà els millors projectes emprenedors del territori

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 31 Octubre 2019 10:50

Ciutat 2017/2019, Nit emprenedoria

El dijous 14 de novembre, el TecnoCampus acollirà de nou la Nit de l'Emprenedoria. L'esdeveniment estarà dinamitzat per l'actor Pep Plaza i el presidirà David Bote, alcalde de Mataró i president de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme.

Durant l'acte es lliuraran els premis de la 19a edició dels Creatic. D'entre els 38 projectes presentats, s'entregaran un primer premi (de 12.000 euros),  un segon premi (de 6.000 euros) i un tercer premi (de 3.000 euros), a més d'altres guardons. Tots aquests premis es lliuren per ajudar els emprenedors a impulsar els seus projectes empresarials.

Altres reconeixements

Durant la nit també es concedirà un premi al millor projecte d'emprenedoria universitària del TecnoCampus, que s'escollirà d'entre les 36 candidatures rebudes, i diversos reconeixements a la responsabilitat social de les organitzacions, lliurats per l'Ajuntament.
Aquest any, com a novetat, també es farà un reconeixement a un centre de formació professional. Són sis els projectes que opten a aquest guardó, amb motiu de la seva tasca de foment de l'emprenedoria.

Suport i col·laboracions
Per a aquesta edició, els premis Creatic han vist incrementat el nombre d'empreses del TecnoCampus que hi donen suport, a més de sumar-ne d’altres del territori i de la BStartup del Banc Sabadell, que actuen com a mecenes. També hi col·laboren institucions o associacions com la Diputació de Barcelona, la FAGEM, la confederació patronal Pimec o la  xarxa d’inversors Banc, entre altres.