Aquesta tardor Mataró gaudirà per segona vegada de la Ruta de la Tapa

L'esdeveniment, organitzat pel Gremi d'Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme, es farà entre el 17 i 27 d’octubre

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 14 Octubre 2019 10:00

Ciutat 2017/2019, va de tapes

Durant 11 dies, els ciutadans de Mataró i el Maresme podran gaudir de 20 tapes, pinxos o “montaditos” especials i diferents en 20 establiments de la ciutat. Això serà gràcies a la Ruta de la Tapa de tardor, l'esdeveniment organitzat pel Gremi d'Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme.

Serà la segona vegada aquest any que se celebra la iniciativa, ja que el 2019 va arribar amb la novetat de dues edicions semestrals: a la primavera i a la tardor.
Amb la Ruta de la Tapa, l'entitat té l’objectiu de fomentar la cultura d'aquest plat entre la ciutadania, oferint elaboracions de qualitat i ben treballades. A més, aniran acompanyades  d'una beguda, que podrà una canya o un quinto de cervesa de qualsevol marca, una copa de vi blanc, rosat o negre, un refresc o una aigua. El preu de la tapa amb la beguda serà el mateix que l’any passat: 3 €.

Novetats de tardor

D'aquesta edició destaca l’ampliació del sorteig al qual poden participar els usuaris de la Ruta. Els guanyadors gaudiran d’una nit per a dues persones amb sopar i esmorzar inclosos a l’Hotel Atenea Port Mataró, d’una nit amb esmorzar inclòs a l’Hotel Ciutat de Mataró o d’un mes gratuït al Gimnàs DIR-Paradise per a dues persones. Per entrar al sorteig, s'ha d'enviar una foto d'una tapa participant al Gremi, entre els dies 17 i 27 d’octubre.

Establiments participants:
-Auto D’Ara
-Cafè de la Plaça
-Caminetto
-Canaletes
-Charleston
-El Món del Jabugo
-El Montadito del centre
-El Petit Racó
-Maresme
-Gatzara
-Iluro
-La Girella
-L’Amagatall del Francjavi
-Mundial
-Nou 2000
-Nuus Restaurant
-Paradise Food
-Tapavins
-Tubau Xarcuters
-Virats