L’empresa tèxtil Cóndor s'endú el Premi FAGEM a la Trajectòria Empresarial

La XII Nit de l'Empresariat del Maresme va reunir 250 persones del món empresarial i institucional maresmenc i català

Premis FAGEM

La Nit de l'Empresariat del Maresme de la FAGEM va celebrar  la seva dotzena edició amb prop de 250 empresaris i representants del món econòmic de la comarca. Durant la gala, cita ineludible de l'empresariat del Maresme, es va fer entrega dels premis FAGEM, organitzats anualment per la mateixa Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM), i que aquest any arriben a la desena edició.

L’empresa tèxtil Cóndor va ser la que es va endur el premi a la Trajectòria Empresarial, un reconeixement que distingeix la seva contribució al desenvolupament socioeconòmic del territori. I és que Cóndor, firma fundada a Arenys de Mar, fabrica i comercialitza moda infantil des de fa més de 120 anys. A més, s'ha estès arreu del món i la seva marca s’ha consolidat en més de trenta països.

Els altres dos finalistes van ser la immobiliària Finques Comajuan, una empresa familiar amb més de 45 anys d’experiència en el sector, i ItCan, una entitat que ofereix serveis d’intervenció assistida amb gos.

Altres reconeixements

Durant l'acte també van atorgar-se tres mencions. Mònica Masramon, copropietària de les botigues Masley & Leyman de Mataró, va ser guardonada amb la menció especial Dona Empresària. El tàndem format per Helena Ortiz i Sara Molina, de la revista 'Namaka' que edita Humea Edicions, es va endur la menció al Jove Empresari/a (per a menors de 41 anys). I SERHS Serveis va obtenir la de Transformació Digital, novetat d'aquest any, per la digitalització de tots els seus sistemes operatius, de logística i de comunicació.

Per últim, Miquel Puigdevall, vicepresident del Gremi d’Instal·ladors del Maresme, va ser premiat amb el Reconeixement a la Contribució a l'Associacionisme Empresarial pels seus anys de feina en la defensa de l’associacionisme, com a membre de junta i com a president del gremi.