La cooperativa Artijoc celebra el 20è aniversari

Per commemorar-ho, Artijoc ha preparat una tarda plena d'activitats per a tota la família aquest dissabte a Can Xammar

Ciutat 2017/2019, Coop Maresme

Amb motiu del seu 20è aniversari, la cooperativa Artijoc, ha organitzat una tarda plena d'activitats per a tota la família a Can Xammar (Mataró). "Estem contentes de celebrar 20 anys. En aquest temps hem après a gestionar-nos i treballar en equip, entre altres coses. Ara cal seguir treballant, perquè el projecte segueixi endavant i poder seguir conciliant la vida familiar i laboral, creixent com a persones i professionals", afirma Mireia Riera, sòcia de la cooperativa Artijoc.

La celebració es farà aquest dissabte, 28 de setembre, a partir de les 17.30 h. L'acte començarà amb un espai de jocs (per a nens de fins a 8 anys) i un espai de jocs de taula (per a petits i grans). A les 18.30 h hi haurà concert a càrrec de La Tresca i la Verdesca, grup de música i animació infantil. Com a acte final de l'aniversari d'Artijoc, a les 23.00 h començarà una sessió musical a càrrec de Dj Lyn.

Paral·lelament als actes de la jornada, els assistents podran visitar la paradeta de jocs de taula de segona mà i participar en el sorteig d'alguns dels productes d'aquesta cooperativa.

Amb la celebració d'aquest vintè aniversari, la cooperativa de jocs i joguines nascuda com a ludoteca a Teià, vol celebrar una festa amb totes aquelles persones o entitats que en algun moment o altre han format part d'Artijoc: clientes, treballadores, sòcies, col·laboradores, proveïdores, etc. Així que totes hi esteu convidades a participar!

Ciutat 2017/2019, Coop Maresme

Informació de contacte
www.coopmaresme.cat // twitter.com/coopmaresme // facebook.com/coopmaresme