La websèrie 'Genesis 88', produïda a Mataró, guanya un premi al Miami Web Fest

És la quarta vegada que aconsegueixen un reconeixement al país americà

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 16 Maig 2019 12:50

Ciutat 2017/2019, Genesis 88

El Grup de Cinema Fata Morgana, de Mataró, va estrenar el maig del 2015 la primera temporada d’una websèrie per Internet de tretze capítols, produïda per ells mateixos.

El setembre del 2018, van publicar-ne la segona, que consta de set capítols. Amb aquesta última, el grup va aconseguir el 5 de maig el premi a la millor websèrie internacional, en el certamen Miami Web Fest 2019. I podria no ser l'últim. Ara el grup està esperant els resultats del Festival d’Apulia Web Fest (Itàlia), on la sèrie també està nominada.

Però el grup ja hi té pràctica, en el fet de ser guardonat. La primera temporada va tenir un gran èxit i va obtenir tres premis als Estats Units: al Miami Web Fest el 2015, al SOFLO (festival del sud de Florida) i al Los Ángeles Web Fest el 2016. A més, la producció se situa al 24è lloc de millors websèries del món segons el Web Series World Cup 2019.

El més sorprenent és que, darrere tots aquests reconeixements, hi ha un equip amateur que, mentre rodava, seguia amb les seves feines habituals.