Més reconeixements per WiPass

La iniciativa de dos estudiants del TecnoCampus que ja va guanyar els Creatic rep el reconeixement dels premis UPF Emprèn

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Divendres, 21 Desembre 2018 09:59

Ciutat 2017/2018, WiPass-tecnocampus

Mariam Ayadi, graduada en Màrqueting i Comunitats Digitals, i Nil Mandri, estudiant del Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica, han guanyat 3.000 euros en quedar finalistes en la modalitat Idea de l’onzena edició dels premis UPF Emprèn, convocats pel Consell Social de la Universitat Pompeu Fabra.

l premi, dotat en 3.000 euros, l’han guanyat amb el projecte “WiPass”, un dispositiu tecnològic que permet connectar-se a xarxes wifi sense contrasenya i des de punts de difícil accés, que ja es va endur els premis Creatic fa unes setmanes.

Dins de la modalitat Idea, una altra iniciativa nascuda al TecnoCampus ha rebut una menció especial a la singularitat. Es tracta de “Fly Me To The Moon”, impulsat pels estudiants Marc Gaixas i Sergi Jiménez, un projecte que proposa enviar les cendres d’un difunt a l’espai i un nínxol digital, que geocalitza el punt d’alliberament i crea un llibre de records.

Aquest és el tercer any consecutiu que estudiants dels centres universitaris del TecnoCampus reben un reconeixement als premis UPF Emprèn.