El supermercat ALDI obre les seves portes a Mataró

L'acte d'inauguració ha comptat amb la presència de l'alcalde, David Bote i de la regidora d'Urbanisme i Desenvolupament Econòmic, Núria Moreno

Inauguració supermercat ALDI

El nou Aldi Mataró va obrir divendres les seves portes a les 9 h i no ha passat gaire temps fins que els clients han omplert el local. Als passadissos hi ha tot tipus de productes, amb els quals els clients van omplint els carros. Al mig d'un dels passadissos, hi ha una taula plena de safates amb productes esperant a ser tastats i darrere d'aquesta, dos dels 15 treballadors que té la botiga oferint-los. Alexandre Pagès Cuspinera, director d'expansió d'ALDI a Catalunya i Balears, ha comentat que "el projecte va començar fa 15 mesos, però que feia bastants anys que buscaven un local que s'adeqüés a les característiques que es volien". Pagès també ha dit que té totes les expectatives posades en el nou establiment i que no descarta la possibilitat d'obrir un altre a Mataró.

Inauguració supermercat ALDI

A l'acte d'inauguració hi ha assistit l'alcalde de Mataró, David Bote, i la regidora d'Urbanisme i Desenvolupament Econòmic, Núria Moreno. Bote ha dedicat un discurs a l'establiment en el qual ha agraït la confiança de l'empresa a l'hora d'invertir en la ciutat i ha afirmat que l'Ajuntament seguirà treballant per atraure noves inversions a la ciutat.

En aquest primer dia obertura, els clients han pogut gaudir de la degustació dels productes que la cadena de supermercats ofereix. Tal com ha explicat el director d'expansió, "els productes són majoritàriament ecològics, de proximitat i, sobretot, frescs".

Inauguració supermercat ALDI


Propera obertura a Premià de Mar

Els supermercats ALDI estan en plena expansió i el Maresme sembla ser un dels punts amb millors expectatives. La setmana vinent, està prevista la inauguració d'un nou supermercat al port de Premià de Mar que comptarà amb 1.300 m2 de superfície.

Inauguració supermercat ALDI