Mataró vol el seu Palo Alto o White Summer Market

Compte enrere pel primer Semproniana Market, que reunirà 80 expositors i 15 food trucks durant tres dies al Parc Central de Mataró

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 07 Juny 2018 10:34

Ciutat 2017/2018, semproniana market

Mataró tindrà el seu Palo Alto o el seu White Summer. La moda dels mercats a l'aire lliure aterra a la ciutat amb totes les ganes del món de la mà de l'equip que ha fet possible el Semproniana Market. A una setmana del seu inici l'expectació és alta per un esdeveniment que promet atraure milers de persones i que farà mudar de pell, per complet, el Parc Central de Mataró. 80 expositors diferents de roba, sabates, complements, bijuteria, motos elèctriques, decoració, bany o productes infantils entre molts àmbits diferents seran el reclam per les tres jornades del Semproniana Market. Seran tres jornades completes amb activitats de tot tipus, des de la celebració del Dia de la Música gràcies a la col·laboració de la Casa de la Música a la inauguració, el divendres 15 a les sis de la tarda, amb una desfilada de Punt Roma que comptarà amb la presència i l'apadrinament 'in situ'  de la mateixa Norma Duval, imatge de l'empresa de roba.

punt roma

Marques de referència
80 són les marques presents en els diferents espais del Semproniana. Com els mercats de referència de Barcelona o com marca la tendència dels grans esdeveniments europeus, els organitzadors estan tenint cura de tots els detalls perquè sigui un espai amable, modern i diferent, amb predomini del blanc, els palets o les bales de palla. Un mercat per estar-s'hi, prendre alguna cosa i fins i tot sopar gràcies a les 15 food trucks, totes elles diferents, signant oferta gastronòmica de tot tipus de denominació d'origen: cuina italiana, sud-americana, grega, mexicana o tailandesa.

El Semproniana Market estarà obert en tres jornades, divendres 15, dissabte 16 i diumenge 17 i tindrà una extensa programació d'activitats. Els grups locals seran a l'escenari del Dia de la Música però els grans noms no faltaran dalt de l'escenari, amb la televisiva Belén Aguilera, Rafa Pons o Dolo Beltrán com a noms més destacats de la programació.

L'entrada-pulsera per als tres dies de mercat valdrà tres euros

Ciutat 2017/2018, semproniana marketProgramació extensa
Masterclass de zumba o ioga, tallers o degustacions completen la graella horària d'activitats d'un esdeveniment per a tots els públics que tindrà una àmplia zona infantil per al confort de les famílies i presència de les marques referència del sector. Entre els expositors hi destaca la presència de cinc firmes mataronines que reforçaran el vincle amb el territori.

I és que el Semproniana Market vol ser una nova cita al calendari mataroní, amb dues edicions anuals a principi i a final d'estiu. Un grup de 30 persones treballarà en l'organització d'un mercat que vol esdevenir, sense complexos, una referència per a tota la comarca.