Toyota Marescar Motor, guardonat entre els millors concessionaris d’Europa

Ha rebut el premi Ichiban 2018, el qual el distingeix com un dels tres millors concessionaris d’Espanya i un dels millors d’Europa

Ciutat 2014/2015, toyota marescar

Marescar Motor, Concessionari Oficial de la marca a Mataró, ha rebut el premi Ichiban 2018 de Toyota Motor Europe (TME). El guardó distingeix aquest concessionari com un dels tres millors concessionaris espanyols i un dels millors d’Europa pel seu compromís amb l’atenció als clients i l’excelència. Marescar Motor ha rebut la distinció d’entre els més de 2.500 consessionaris que cada any competeixen.

D.Carlos Solano y D. Carlos Mata, gerents de CSM Grup Vallés, van ser els encarregats de recollir el guardó en una cerimònia celebrada a Perthshire, Escòcia. De fet, el president de la companyia Toyota España, va aprofitar per reconèixer públicament el treball excel·lent dels seus concessionaris, sobretot en relació l’atenció i satisfacció dels clients.

El premi

En total 45 concessionaris de Tot Europa reben anualment el premi Ichiban 2018, el qual reconeix els que millor apliquen la filosofía Toyota. Es tracta d’un reconeixement al treball diari dels conscessionaris buscant la satisfacció dels clients i centrant-se en una atenció personalitzada i compromesa. En japonès, Ichiban significa ‘número u’.

10 anys de CSM Grup Vallès

El guardó suma un nou èxit pel grup d’automoció CSM Grup Vallès, el qual es consolida com una de les grans referències dins el sector, sumant així el seu quart premi Ichiban consecutiu. Cal destacar que CSM Grup representa els concessionaris i tallers oficial Toyota a Terrassa, Rubí, Granollers i Mataró.