El IV congrés APAE Fem Empresa 2018

Es destinaran 2 milions d’euros a les subvencions per a nous professionals autònoms, uns ajuts que es podran demanar a partir de l’abril, es preveu arribar a subvencionar un miler de persones

Congrés APAE

Dijous 1 de març es va celebrar el IV Congrés APAE FEM EMPRESA, el qual va tenir lloc a l'Auditori de la Seu Central de Barcelona Activa, i va reunir més de 200 empreses del món econòmic i de l’ecosistema emprenedor. Durant el congrés es van lliurar els Premis Empresarials en els quals van ser guardonats: Andreu Buenafuente, Carmen Cazcarra, Justo Molinero, Cooltra Motos, S.l., Pal Robotics S.L., Acció Preventino i Miquel Pino.

Les subvencions de Barcelona Activa

També cal destacar que el Primer Tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Gerardo Pisarello, va anunciar durant el IV Congrés APAE FEM EMPRESA que Barcelona Activa reeditarà aquest any el programa de subvencions per a noves persones autònomes o sòcies de cooperatives de treball amb dos milions d’euros, després de l’èxit en l’anterior convocatòria. Així doncs, l’Ajuntament destinarà 2 milions d’euros a donar continuïtat a aquest programa de subvencions així com a programes d’acompanyament a autònoms i autònomes des de Barcelona Activa. APAE s'ha compromès a divulgar, defensar i donar suport a aquest programa d'ajudes per autònoms.

Els premiats

Els premis APAE FEM EMPRESA es lliuren a empresaris i institucions que ajuden a augmentar el teixit empresarial amb la seva experiència i les idees que aporten. Entre els premiats cal destacar Andreu Buenafuente, el qual va ser premiat com a Fundador de la Productora "EL TERRAT", per la seva carrera professional i per ser un referent. També Carmen Cazcarra, Fundadora de Cazcarra Group, la qual va ser premiada per la seva trajectòria professional com a dona empresària, emprenedora i innovadora, així com Cooltra Motos S.L., els quals van rebre el premi pel seu concepte de mobilitat sostenible i la seva contribució a reduir els residus contaminants.