Les residències de Gent Gran centren la tercera 'Jornada Vella Terra'

El TecnoCampus acollirà una nova edició d'aquestes jornades que parlaran dels models d'habitatge alternatiu en les llars per la tercera edat

  • Laia Mulà // Foto: cedida
  • Dilluns, 29 Gener 2018 11:08

Ciutat 2017/2018, residencia llar voramarTorna una nova edició de la Jornada Vella Terra, en aquest cas la tercera, organitzada per la Fundació Privada Vella Terra. Enguany la jornada se centrarà en el futur de les residències i en els nous models d'habitatge alternatiu a les residències.

Amb Jordi Muñoz, Daniel López i Maria Pia Barenys, tres ponents de primer nivell, la jornada tractarà sobre el model de residències, els canvis que està vivint i el possible futur que els espera. La jornada tindrà lloc el dia 8 de març entre les 9h i les 14h a l'Auditori Tecnocampus de Mataró. Per participar-hi cal inscriure's amb anterioritat a través del formulari disponible a la pàgina de la Fundació Vella Terra (fundaciovellaterra.org) i cal destacar que les places són limitades.

Durant la III Jornada Vella Terra, els seus assistents descobriran en primícia les primeres conclusions de la proposta d'un Nou Model de Residència per a la gent gran que han elaborat professionals d'àmbits públics com l'Ajuntament de Terrassa i el de Mataró, i privats com, per exemple, de la Fundació Salut i Envelliment - UAB, Alzheimer Cat. Fundació, la Fundació Bellaterra, Xarcom, EIMA, entre altres. Durant les jornades els professionals també compartiran un conjunt de bones pràctiques transformadores.