Deu anys donant sang al Col·legi Valldemia

Els alumnes de quart de primària organitzen una nova campanya el pròxim diumenge 4 de febrer sota el lema Dona sang, dona somriures

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dilluns, 29 Gener 2018 10:46

Ciutat 2017/2018, donacio de sang valldemiaLa desena edició de la jornada de Donació de Sang 2018 del Col·legi Maristes Valldemia tindrà lloc el diumenge 4 de febrer al matí, entre les 10h i les 14h. La campanya porta l'eslògan 'Dona sang, dona somriures' i espera conscienciar sobre la importància de donar sang. Conviden a tots els ciutadans de Mataró a participar de la donació i a participar de les activitats organitzades per l'AMPA del centre per celebrar el Dia de les famílies.

Un projecte dels alumnes

Aquesta campanya està inclosa dins el Projecte interdisciplinari que els alumnes de 4t de primària realitzen durant el segon trimestre del curs. Amb el projecte esperen que els alumnes descobreixin el funcionament de l'aparell circulatori, coneguin i organitzin la Campanya de donació en el centre, recullin les dades de les donacions i extreguin les conclusions pertinents.

Per tal de donar a conèixer la iniciativa han enregistrat una falca radiofònica que s'ha emès per Mataró Ràdio i han elaborat el logo, l'eslògan, els cartells publicitaris i les cartes adreçades a diversos col·lectius que podrien ser donants.

Des del centre esperen que la campanya tingui un ressò el més ampli possible i comptin amb la participació del màxim nombre de persones de la ciutat.