Cinc anys de Xammar Fisio-Esport-Pilates

El centre va celebrar el diumenge 14 el seu aniversari amb un vermut amb música en directe i un espectacle de màgia

  • Laia Mulà
  • Dimecres, 24 Gener 2018 18:44

Edifici Can Xammar

 

Xammar Fisio-Esport-Pilates és un centre de referència en el benestar i la salut de Mataró i la comarca que ja fa cinc anys que ofereix els seus serveis. Per celebrar-ho, va organitzar un gran vermut en el seu centre, situat a la Baixada de les Espenyes, el passat diumenge dia 14. Amb un espectacle de màgia inclòs i un gran photocall, els clients i professionals de Xammar Fisio-Esport-Pilates van celebrar el seu cinquè aniversari amb una assistència d'unes 350 persones. A l'acte hi van assistir diversos esportistes i personalitats de Mataró com, per exemple, l'alcalde David Bote.

Dins dels actes de l'aniversari, van presentar el nou servei de dietètica i psicologia de Xammar, un servei de psiconutrició molt innovador.

Els millors serveis

El centre compta amb un equip prestigiós de professionals de la fisioteràpia, osteopatia i professors de Pilates i de preparació física. Enfocats en el tracte personalitzat i la cerca de la més elevada qualitat, Xammar intenta oferir “una visió integral amb el Pilates i els entrenadors personals”, explica Julián Casanovas, de Xammar Físio-Esport-Pilates. “Una de les nostres màximes és treballar amb qualitat i ser eficients i efectius”, relata Casanovas.

El centre està especialitzat a tractar esportistes i per això compta amb fisioterapeutes vinculats amb el tenis i la natació sincronitzada.