13è Campionat de Catalunya de partides ràpides d’Escacs

Mataró va situar 5 judadors entre els 25 primers d’un total de 121 participants

El dimarts 12 d’octubre el Club d’Escacs Mataró va organitzar el 13è Campionat de Catalunya Individual de partides ràpides amb un gran èxit de participació. El torneig es va disputar al Teatre del Casal de l’Aliança i en ell cada jugador només disposa de 5 minuts per pensar durant tota la partida. Hi van participar 121 jugadors i jugadores de tota Catalunya fent que aquesta edició hagi batut un rècord d’inscrits, sent el CE Mataró el club amb més representació.

El nivell competitiu va ser altíssim amb 14 titulats internacionals de països com Perú, Argentina, Txèquia o Mèxic i quinze Mestres Catalans. A més, el Mataró va demostrar ser un dels clubs més potents del país situant cinc jugadors entre els 25 primers classificats absoluts i aconseguint cinc subcampionats de Catalunya (Categories B, C, D, femenina i veterans) i un 3er lloc (categoria femenina). Així doncs, Mataró va tornar a ser un cop més el centre dels escacs catalans.

Aquest dilluns representants del Club d’Escacs Mataró es reuniran amb el Secretari de la Federació Espanyola i el president de la Catalana per parlar de dos ambiciosos projectes: el 1er Magistral Ciutat de Mataró (on participaran el campió d’Àfrica, el d’Amèrica i els campions i sotscampions d’Espanya) i el Campionat d’Espanya d’escacs actius 2005.