El president de la Generalitat visita Mataró

Carles Puigdemont va visitar l’Ajuntament i va inaugurar la nova Cuina d’Alt Rendiment i les oficines centrals de SERHS Food a Mataró

  • Laia Mulà // Daniel Ferrer
  • Dijous, 20 abril 2017 14:28

Visita Carles Puigdemont SERHS Food

És la primera vegada que el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, assisteix en una visita oficial a la ciutat, on el van rebre les autoritats de Mataró a l’Ajuntament, entre elles l’Alcalde David Bote. El motiu va ser la inauguració de la nova Cuina d’Alt Rendiment (CAR) de SERHS Food i de les seves oficines centrals que a partir d’ara s’estableixen a la ciutat. Puigdemont i Bote van acompanyar els màxims responsables de l’empresa en l’acte inaugural que va acollir més de 100 persones.

SERHS aposta per Mataró
L’empresa originària del Maresme amb més de 40 anys de trajectòria va inaugurar la CAR de SERHS Food, un equipament que suposa una inversió de 5 milions d’euros i que també acollirà les oficines centrals de l’empresa. Segons va explicar el seu Director General, Raimon Bagó, les instal·lacions esdevenen una peça clau pels nous projectes de l’empresa. La divisió, que dóna feina a 2.000 persones de Catalunya, 70 de les quals a Mataró, ha optat per establir-se a la capital maresmenca perquè disposa de més capacitat, millors serveis i logística. En definitiva, els membres directius de SERHS van viure amb orgull la inauguració com “la culminació d’una feina de molts anys”.

Visita Carles Puigdemont SERHS Food

Una aposta beneficiosa per a la ciutat

El president de la Generalitat va subratllar que “l’aposta valenta de SERHS” d’ubicar-se a Mataró amb aquest nou CAR es traduirà en llocs de treball de qualitat pels mataronins. Segons el president cal inversió, compromís i innovació en l’àmbit alimentari perquè no només “som el que mengem”, sinó que també “som el que cuinem i com ho cuinem”, va afirmar.

Per la seva banda, David Bote va fer referència durant el seu discurs a l’elevada xifra d’atur a Mataró i va coincidir amb Puigdemont en referència al fet que aquesta ubicació de l’empresa podia ser molt beneficiosa per a la ciutat: “la nostra màxima és aprofitar les oportunitats pels ciutadans i la comarca”.

L’àmbit de treball de SERHS
SERHS Food és una empresa d’alimentació que ha enfocat el seu negoci a tres branques principals: el turisme, la distribució de productes i l’alimentació i el càtering. Així doncs, els seus productes arriben a nombrosos indrets com, per exemple, el Parlament de Catalunya, els bars del Camp Nou, més de 180 menjadors escolars de Catalunya, el Liceu, diversos hospitals, entre molts d’altres.