Aparadors vius, desfilada i tastets gurmet

La Unió de Botiguers programa la Mataró Street Fashion aquest dissabte, als comerços i a la Plaça de Cuba, per fer diferent l'experiència de comprar

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Dijous, 06 abril 2017 18:45

Ciutat 2017, mataró street fashion

A les portes de la Setmana Santa, amb el canvi de temporada i la primavera ja consolidats i moltes ganes de dinamitzar comercialment el Centre. Aquests són els precedents que expliquen la Mataró Street Fashion, la nova proposta de la Unió de Botiguers per a aquest dissabte a la tarda, vespre i nit. La proposta dels aparadors vius creix i muta en un dissabte que el president Jordi Novo assegura que "serà espectacular, amb una desfilada com mai s'ha vist a Mataró". Apuntin doncs el dissabte 8 d'abril perquè els comerços mataronins es revolucionaran. I entrarà en joc, també, la gastronomia. Es pot anar a comprar, veure la desfilada i sopar sense moure's. Aquest és el pla de la Mataró Street Fashion.

La nova iniciativa vol fusionar la moda i la gastronomia en un vespre a l’aire lliure al centre històric i comercial de la ciutat. Més de 30 comerços participaran en aquesta activitat. 

Durant tota la tarda, podreu descobrir els aparadors decorats i amb models reals, fent que els vianants s’aturin davant dels establiments. A partir de les 21.00 h, tots els models que hagin participat en els aparadors vius es desplaçaran fins a la plaça de Cuba, on hi haurà muntada la zona de passarel·la per poder fer la cloenda de la festa amb una desfilada de moda.

Mataró Street Fashion UBMSopar a la Plaça
A la mateixa plaça de Cuba, entre les 20.00 h i les 24.00 h hi haurà muntada la zona gastronòmica on, sota carpes o bé amb food trucks, les botigues gurmet, parades del mercat i diversos restaurants presentaran els seus tastets gastronòmics. A més, comptarem amb demostracions en directe de còctels, gintònics i altres.
Per a Jordi Novo "es tracta d’una nova activitat plena de glamur i amb sorpreses per a tothom qui passegi per la ciutat o faci les seves compres, que promet ser inoblidable tant per la creativitat i l'originalitat com per la capacitat de sorprendre de cadascun dels aparadors dels comerços participants".