Dues multinacionals alemanyes s'instal·len al Tecnocampus

Multivac fabrica maquinària per a 'packaging' i Schunk produeix peces de robòtica

  • Redacció
  • Dilluns, 13 Març 2017 11:03

multinacionals alemanyes TCM

Les empreses alemanyes Multivac i Schunk s’han instal·lat aquest mes de març al Tecnocampus. Es tracta de dues multinacionals situades a l’edifici TCM3, reservat a empreses mitjanes i grans, des d’on dirigeixen les operacions per a Espanya i Portugal. A més, en el cas de Schunk, en col·laboració amb l’Escola Superior Politècnica del TecnoCampus, ha impulsat un centre d’experimentació (Tec-Center) relacionada amb la seva activitat.

Multivac fabrica maquinària per a “packaging” i, a més de les oficines i els serveis tècnics al TecnoCampus, té una planta de producció a Sant Cebrià de Vallalta. Schunk, per la seva banda, té tota la fabricació a Alemanya, on produeix peces de robòtica per a diversos usos. Les dues empreses són generadores d’ocupació d’alta qualificació, especialment adreçada a estudiants de les branques de les enginyeries: 77 empleats en el cas de Multivac, i 14 en el cas de Schunk. En tots dos casos són empreses de l’anomenada indústria 4.0 vinculada a les noves tecnologies.

L’alcalde, David Bote, i la presidenta del TecnoCampus, Dolors Guillén, van remarcar la importància clau que aquestes empreses vinculades al coneixement tenen per al TecnoCampus i per a l’economia de la ciutat.