Epinium guanya el premi UPF Emprèn

L'empresa, situada al Tecnocampus, recopila les opinions dels consumidors de productes tecnològics i les ofereix a les marques per influir en clients potencials

  • M. Biel
  • Dimecres, 14 Desembre 2016 09:38

Epinium_UPF Emprèn

Recopilar totes les opinions sobre productes i oferir-les a les grans marques en temps real amb l’objectiu de poder influir en possibles nous clients. Això és el que fan des d’Epinium, situada al Tecnocampus, i per aquest sistema han rebut un dels premis UPF Emprèn a la iniciativa i a la capacitat empresarial en la categoria d’Empresa i que està valorat en 10.000 euros. 

Els robots, el big data i la intel·ligència artificial són, doncs, els tres elements indispensables que fan funcionar aquest engranatge de col·leccionar opinions i posar-les al servei de les empreses en temps real. Com explica Carlos Martínez, cofundador d’Epinium, “aquesta informació resulta cada vegada més important perquè el 90 per cent dels consumidors pren la decisió de compra basant-se en les valoracions d’altres usuaris”. 

Flexibilitat

Per tant, per a les marques és una prioritat saber què pensen els seus usuaris, ja sigui sobre un producte, un departament o la marca sencera. 

“La flexibilitat per analitzar el que cada empresa necessita és el que fa diferent la nostra plataforma”, matisa Martínez, que afegeix que el més interessant és que no només oferim a les marques un estudi profund dels seus productes, sinó que també analitzem a fons la competència i el seu sector”.  

Objectiu: internacionalitzar-se

Fins al moment, Epinium ja ha treballat per a una vintena de marques internacionals que han utilitzat la seva eina per analitzar l'opinió dels seus clients. 

Segons dades facilitades per Epinium, en total han recopilat més de 810.000 opinions de 55.000 productes de prop de 960 marques. El seu proper objectiu és internacionalitzar-se a països com França, Alemanya o Anglaterra i obrir-se a nous sectors com la cosmètica, la puericultura o el món de l’esport.