Quatre empreses al Viver del Cafè de Mar

Quatre entitats de l'economia social i solidària ja treballen a la seu de la Fundació Unió de Cooperadors de Mataró

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Dijous, 20 Octubre 2016 12:23

Ciutat 2014/2015, Viver cafè del mar
El Viver d’empreses de Cafè de Mar, ja funciona a ple rendiment a la seu de la Fundació Unió de Cooperadors de Mataró, on va estar situada una de les cooperatives més antigues de Catalunya, la cooperativa de pescadors de consum “La Marítima” (1867).

El Viver d’empreses d’economia social i solidària és una iniciativa de la Fundació Unió de Cooperadors de Mataró que es defineix com un espai dedicat a donar servei i acollida a aquelles iniciatives empresarials de base col·laborativa: cooperatives, societats laborals, associacions i fundacions. Els projectes s’hi podran instal·lar per un període màxim de 3 anys i gaudiran d’un acompanyament i tutela per part de l’equip tècnic del Viver.

B-Swim, Clack Audiovisual, Facto Assessors i Plataforma Blanc i Negre, els
projectes residents

La regidora Dolors Guillén va presentar el viver amb membres de les quatre entitats que hi treballen a ple rendiment: Ricardo Yébenes (B-Swim SCCL), Joan Salicrú (Clack Audiovisual SCCL), Joan Martínez (Facto Assessors SCCL) i Marcel Vilarós (Plataforma Blanc i Negre), que van explicar els seus projectes.

Ciutat 2014/2015, Viver cafè del mar
Els 4 projectes del Viver
1. B-Swim SCCL és una cooperativa de treball associat que neix amb l’objectiu de promoure l’activitat aquàtica i la pràctica de la natació entre aquelles persones amb algun tipus de necessitat especial i/o discapacitat funcional.
2. Clack Audiovisual SCCL és una cooperativa que té com a prioritat la producció de documentals de televisió en el camp de les ciències socials, també mitjançant productes històrics i polítics, adreçats fonamentalment a l’audiència de Catalunya.
3. Facto Assessors SCCL és una assessoria d’entitats de l’economia social, que ofereix els serveis d’assessoria laboral, financera, comptable, fiscal i legal.
4. Plataforma Blanc i Negre és una companyia teatral de caràcter divulgatiu, especialment dedicada a la temàtica històrica i cultural. Progressivament, però, l’àrea teatral s’ha anat complementant amb exposicions, conferències, llibres i petites produccions audiovisuals.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: