Els Creatic, amb doble categoria

A partir d'aquesta setzena edició també es reconeixerà la millor start-up en uns guardons dotats amb 16.500 euros

  • Redacció
  • Dimecres, 31 Agost 2016 09:21

Ciutat 2014/2015, Formbytes-premis creatic 2

El TecnoCampus i l’Ajuntament de Mataró han obert la setzena convocatòria dels Premis Creatic, adreçats a emprenedors i emprenedores amb idees de negoci relacionades amb la tecnologia i la innovació i a empreses de recent creació. Es tracta d’uns guardons amb una llarga trajectòria que contribueixen al desenvolupament socioeconòmic de Mataró i el Maresme. 

Com a novetat d’aquest any, s’han creat dues categories diferents. La primera s’adreça a reconèixer idees empresarials, amb un premi en metàl·lic de 5.000 euros per al primer classificat i de 3.000 per al segon.

La segona categoria correspon a les millors start-ups, és a dir, empreses de nova creació, i la dotació econòmica és la mateixa. En tots els casos, els guanyadors es podran allotjar al parc empresarial del TecnoCampus, on hi ha una comunitat formada per més de 120 empreses, A més, els guanyadors en la categoria start-up podran participar en l’edició del 2017 del Pla Embarca, que organitza la Generalitat de Catalunya i on participa el TCM.

Ciutat, Premis Creatic

El lliurament, el 17 de novembre

Els Premis Creatic els organitzen la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme i l’Ajuntament de Mataró amb el patrocini del Programa Bstartup del Banc Sabadell i l’empresa Servicios Industriales Reunidos (Sirsa). Els guardons es lliuraran el 17 de novembre de 2016 en un acte al TecnoCampus i tenen una llarga trajectòria de suport  a emprenedors i emprenedores que han aconseguit posar en marxa projectes empresarials d'èxit. La llista de guanyadors de les edicions anteriors mostra la diversitat dels projectes als quals els Creatic han donat suport, i entre els quals hi ha empreses amb un llarg recorregut com Quantium Medical, Samcla, Hoko Esports i  Moving Mood.