Nou grup local del Col·legi d'Enginyers

El degà del Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona es reuneix per primer cop a Mataró amb més d’una vintena de col·legiats

  • Redacció
  • Dimecres, 01 Juny 2016 09:40

 

col·legi enginyers

El Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona va organitzar dijous passat dia 26 una trobada al restaurant El Balcó d’Iluro de Mataró amb més d’una vintena de col·legiats del Maresme. Es tracta d’una nova iniciativa impulsada per la junta d’Enginyers BCN que té com a objectiu apropar el Col·legi als residents en zones de fora de l’àmbit de Barcelona ciutat i fomentar els llaços entre enginyers d’un mateix territori. D’aquesta manera es poden detectar possibles sinergies i generar noves oportunitats de col·laboració a nivell professional i social. 

Serà un grup territorial obert a la participació de tots els col·legiats

Durant la trobada, el degà, Miquel Darnés, el secretari, Jordi Artiga, el tresorer, Ricard Nogués, i un vocal, Sergi Bolea, van conversar amb aquest grup de col·legiats, que formaran part d’un grup territorial de treball obert a la participació de més col·legiats de la comarca i que puguin estar interessats en el projecte. La trobada, va servir per analitzar l’estat actual de la professió i per comentar les situacions més habituals viscudes per part dels enginyers catalans.

Tindrà continuïtat

Aquest ha estat el primer sopar celebrat a Mataró de més que vindran. I és que vist l’èxit de la iniciativa, Enginyers BCN ha organitzat una nova trobada a Mataró amb una vintena més de col·legiats pel mes de juny. Paral·lelament, està previst estendre la iniciativa a altres comarques de l’àmbit d’influència del Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona.