Toni Moreno i Jéssica Rico subcampions de Catalunya de Taekwondo

Els dos esportistes mataronins del CD Tonbal van tenir una molt bona actuació

El passat dia 13 de juny es va celebrar al Pavelló de la Mar Bella de Barcelona el Campionat de Catalunya de Tècnica i Pumse. Van participar-hi prop de 300 competidors i entre ells dos del CD Tonbal de Mataró que van tenir una molt bona actuació.

Per un costat TONI MORENO, que participava a la categoria de 27 a 34 anys, reservada només per a cinturons negres, es va classificar en segona posició. Una lesió patida fa poc i una petita errada li van impedir revalidar el títol de campió de Catalunya que feia tres anys que aconseguia. A més el fet que l’any passat Catalunya no assolís el nivell necessari en els campionats estatals li impedirà ser-hi present ja que només hi podrà anar el primer classificat.

Per altra part JÉSSICA RICO que participava a la categoria de 15 a 17 anys, va tenir una gran actuació i es va fer també amb el subcampionat de Catalunya, en una competició on hi havia 10 participants, totes elles també cinturons negres.En el seu cas té opcions encara d’anar al Campionat d’Espanya ja que en categoria femenina poden anar-hi dues competidores en algunes categories.