FiraEmprèn, la cuina de l'emprenedoria

L'espai Coworking Xammar i Inbox Publicitat organitzen la primera fira mataronina dedicada a l'emprenedoria i la innovació

  • Redacció// Foto: cedida
  • Divendres, 29 abril 2016 10:19

Ciutat 2014/2015, COWORKING 1

En els últims anys, l'emprenedoria ha omplert pàgines de diaris i programes de televisió. Tanmateix, com es materialitzen aquests projectes emprenedors i sovint innovadors?
Per conèixer-ho de primera mà, els emprenedors tenen una cita el pròxim 7 de maig amb la primera edició de la FiraEmprèn, una jornada que combina accions i activitats relacionades amb la innovació i l’emprenedoria.

L’espai Coworking Xammar i Inbox Publicitat organitzen aquesta trobada a la plaça de Can Xammar, amb la intenció de generar un espai per donar visibilitat a tots aquells que desenvolupen iniciatives innovadores arreu de la comarca del Maresme.
La jornada compta amb la participació de fins a 17 propostes d'àmbits tan diferents com la fotografia, el comerç o l'esport.  Així, el que dissabte vinent es mostrarà a la fira són projectes innovadors que han reeixit per tal que autònoms, empreses o emprenedors s’hi apropin o, fins i tot, es puguin gestar noves iniciatives.

"Volem donar visibilitat a iniciatives innovadores d'arreu del Maresme"

De fet, la plaça serà l’espai destinat a les carpes dels expositors participants, que oferiran també un parell de zones d’exhibició de productes relacionats amb les activitats de les empreses presents. L’interior de l’espai Coworking Xammar també se suma a la fira i allà és on es portaran a terme activitats com ara xerrades informatives, sessions de networking i demostracions de realitat augmentada.

L’espai de la fira, a més a més, convida a gaudir d’una bona estona i per aquest motiu, un escenari es convertirà en l’epicentre de les activitats lúdiques, que inclouen classes de zumba o actuacions de grups novells, a més a més d’una zona gastronòmica amb foodtrucks i streetfoods. No hi ha millor opció per aquest cap de setmana. Descobreix la innovació i l'emprenedoria del nostre voltant.

Ciutat 2014/2015, COWORKING 2

17 projectes emprenedors

Formabytes s'ha especialitzat en la impressió en 3D, mentre que en el mateix sector, Pixelon ho ha fet en l'animació 3D. Al seu torn, Aerofull HD s'ha centrat en l'àmbit de la filmació i la fotografia aèria, un àmbit poc explotat. Vidres Mascarell també hi serà amb la seva teula fotovoltaica única al mercat.
També hi ha espai per a l'esport, amb la roba tècnica esportiva de Spall, el pàdel de Teet Weet Padel o el gimnàs sense fronteres Gymbyhours. O per l'oci amb la moda de les scape room de la mà de Cubick Room Space, els especialistes en transport elèctric de Battery Things  o les teràpies amb mascotes d'El Ca Rosa i It Can. La fira també ha reservat un espai pel màrqueting amb Eres Marketing i Tot en Marketing.
Des de Kalalu assessoraran sobre l'holística i en l'àmbit de la creació i el comerç seran els somnis vestits de Ninona Handmade, les il·lustracions amb ànimes de Koccos o la coneguda Iquodrive. Per a digerir-ho tot, la craft beer shop Molta Malta, La Antigua Food Truck i Canalla Urban Food seran a la fira oferint el bo i millor de la gastronomia.