Més suport a bars i restaurants del Maresme a través de CaixaBank

L’entitat financera engega el programa CaixaNegocis Restauració per impulsar el consum local i els pagaments electrònics

  • Redacció
  • Dimarts, 19 abril 2016 10:57

L’entitat financera CaixaBank ha engegat el programa CaixaNegocis Restauració amb l’objectiu de donar suport als bars i restaurants de la comarca del Maresme. Es tracta d’una proposta de servei especialitzada i iniciatives per impulsar el consum local i els pagaments electrònics. La iniciativa permet a l’entitat reforçar la seva relació amb els autònoms i les microempreses i aporta solucions de gestió, finançament i protecció als professionals. Actualment l’entitat té 1,5 milions de clients en aquest segment de clients -comerços, autònoms, professionals i microempreses- amb una penetració del 33 per cent entre els autònoms.

CaixaBank recolza als bars i restaurants del Maresme

Promoció inicial

CaixaNegocis Restauració inclou diferents promocions per seguir impulsant el consum local i per això fins al 29 de maig CaixaBank convida als 700 primers clients a un àpat o consumicions per valor de fins a 10 euros a bars i restaurants del Maresme que operin el terminal TPV de l’entitat. El premi se l’emportaran els qui durant una setmana facin quatre pagaments de més d’1 euro amb el seu mitjà de pagament de CaixaBank o d’ImaginBank. La promoció vol potenciar també els pagaments realitzats tant amb targeta ‘contactless’ com amb mòbil a través de les aplicacions de CaixaBank Pay i ImaginPay o amb la polsera ‘contactless’ de CaixaBank.

 

Actualment l’entitat lidera la banca electrònica a Espanya, amb més de 15 milions de targetes emeses, una quota de mercat per facturació del 24 per cent, més de 2,8 milions de clients de banca mòbil i més de 4,8 clients de banca online.