S’inaugura el primer camp de pràctiques de golf de la ciutat al Laietània

La instal·lació compta amb tres espais per entrenar diverses modalitats de cops

Els aficionats al golf, iniciats o no, tenen des del passat diumenge 16 de maig un espai on practicar els seus cops amb els pals: el camp de pràctiques de golf del Laietània. Aquest és el primer espai dedicat a la pràctica del golf de la ciutat.

Les instal·lacions d’aquest camp de pràctiques de golf del Laietània consten de tres espais per a entrenar les diferents modalitats de cops. L’espai més gran i atractiu és l’espai de “swing”, una pista de 10 metres d’ample per 30 de llarg, que permeten practicar el cop de sortida o el joc llarg, homònim a l’espai. El següent espai és el “green”, un espai de 120 metres quadrats on es poden fer practiques del cop “putt” o joc curt. El darrer espai és de gespa alta, on es practica el cop d’“approach” o d’aproximació. Es va destacar algunes característiques de les instal·lacions, com l’original mètode de recollida de boles, i la manera en que s’ha aprofitat un espai marginal del complex esportiu, donant-li un bon i agradable aspecte.

Després de tallar la cinta de rigor, el president del Laietània va ser l’encarregat d’efectuar el primer cop de “swing” i així donar per inaugurades aquestes noves instal·lacions. El president també va enir unes paraules d’agraiment especial per a Raúl López Alvariño, guanyador mundial de la Mercedes Cup 2003, que havia de fer l’esmentada sacada d’honor però que una malaltia li va impedir la seva presència.