Un diumenge radiant per elaborar el llibre gegant de contes de la ciutat

Contes i dibuixos en un ambient immillorable un any més

Matinal de diumenge gairebé bucòlica a la Plaça Santa Anna, amb un sol radiant i una munió de nens i nenes al voltant dels il·lustradors que donaven vida i color als seus contes. Aquest era l’ambient el passat diumenge, mentre es construïa el llibre gegant de contes de la ciutat a la plaça.

El bon temps va respectar el bonic emplaçament sota l’ombra, sobre una capa de palla i amb un tranquil fil musical que permetia la concentració necessària a tots els implicats, infants i il·lustradors, per tal de confeccionar un any més el Llibre Gegant.

Nens i grans van poder crear i imaginar històries que després serien recollides en el gran volum de contes d’enguany. Com en les edicions anteriors, uns volums que estaven presents perquè tothom pogués buscar el seu conte d’anys enrera.

Aquesta tranquil·litat només es va trencar quan a les dues del migdia la música es va animar de manera dràstica mentre un emocionat Pep Duran emplaçava a anar acabant les diferents expressions artístiques i acomiadava l’acte fins l’any vinent, la gana i el vermut premien.

El fort arrelament d’aquesta diada tradicional al voltant dels llibres va quedar demostrat veient la quantitat de gent que buscava els seus relats entre els llibres de les més de vint edicions anteriors, mentre arribava la modernitat amb la participació dels membres de relatsencatala.com, que van penjar les obres d’aquest any i per primer cop a la seva web.