Els Inèdits presenten amb bona nota el seu primer disc

Bona afluència de públic en un horari poc habitual

Diumenge es va presentar a Mataró, amb bon regust de boca, el primer disc dels Inèdits. Es tracta d’una jove formació mataronina que amb el seu primer treball titulat “Quan ja no brilla el sol”, produït per Pep Sala, van entrar amb força al mercat musical català i van sonar amb força a les principals emissores del país.

Passades les set de la tarda van aparèixer a l’escenari de la Plaça de l’Ajuntament –curiosament amb el sol encara brillant— amb la formació ja consolidada: Joan Lorente a la veu, Jonathan Argüelles a la bateria i veu, Manel Dopico al baix, Juli Ferré i Jordi Pallès a la guitarra i Joan López a la percussió, amb la incorporació d’Aleix als teclats.

Tot i el mal que va poder fer la coincidència amb el sonat derbi futbolístic, l’afluència de públic va ser destacable, amb una claca molt animada, tant aquells que ja els coneixien com els que van acudir a veure’ls per primera vegada. Lògicament, van tirar dels temes del disc que presentaven, però no van desaprofitar l’ocasió per anar destapant noves cançons del que podria ser en el futur el seu segon àlbum, en el qual s’espera que continuï amb la seva progressió.