Cases intel·ligents que creixen segons les necessitats

És la nova promoció d'habitatges de Solvia, la immobiliària de Banc de Sabadell

  • Redacció / Foto: cedida
  • Dijous, 11 Juny 2015 00:00

Ciutat 2014/2015, Solvia-cases inteligents

Solvia, la divisió immobiliària de Banc de Sabadell, ha desenvolupat una promoció d’habitatges que són capaços d’”evolucionar” per satisfer les futures necessitats dels seus habitants. Les cases unifamiliars parteixen d’un espai inicial ampli i diàfan que es pot anar transformant i personalitzant segons el que requereixin els seus habitants. D’aquesta manera, s’aconsegueix augmentar el nombre d’habitacions, fins a un total de quatre.

Els seus habitants podran controlar els sistemes de seguretat, il·luminació, persianes i estalvi energètic amb una aplicació a través de la seva tauleta o smartphone, gràcies a la tecnologia smart home de Loxone. Així mateix, la urbanització és a 10 minuts del mar i molt propera a les principals vies de comunicació de la zona. Disposa de zones comunes amb piscina i un hort comunitari on un jardiner conrearà aliments per als propietaris.

La promoció Innova Maresme de 10 habitatges unifamiliars, està situada a Sant Andreu de Llavaneres i ha estat dissenyada i construïda mitjançant un procés industrial amb un nou sistema d’edificació modular integral.

Amb la finalitat que cada habitatge es converteixi en una llar pels seus propietaris, Solvia posa a disposició seva, de manera totalment gratuïta, un prestigiós equip d’interioristes que traçaran un projecte complet de decoració.