Finestra única per als empresaris i emprenedors

L’Oficina Mataró Empresa s’ubica a la torre 2 del TecnoCampus

  • Redacció
  • Dimecres, 11 Març 2015 13:29

Oficina empresa

El primer tinent d’alcalde, Joaquim Fernàndez, i el president del TecnoCampus, Miquel Rey, van inaugurar la setmana passada la nova Oficina Mataró Empresa (OME), situada al TecnoCampus i des d’on els empresaris i emprenedors poden fer tots els tràmits per posar en marxa, fer progressar o internacionalitzar el seu negoci. El projecte compta amb la participació de la Cambra de Comerç, la PIMEC, la FAGEM i CETEMMSA i el suport de la Diputació de Barcelona. Tant la Cambra com les patronals disposen d’espais específics en el marc de l’Oficina Mataró Empresa, que està situada a la planta baixa de la torre TCM2 del TecnoCampus (avinguda d’Ernest Lluch, 32). Gràcies al suport de les entitats empresarials, i als serveis propis del TecnoCampus, s’ha aconseguit que l’empresari trobi en un sol espai els següents serveis:

1. Assessorament: Assessorament i acompanyament personalitzat en totes les etapes d’un projecte empresarial: des de la idea de negoci i la seva planificació, a la constitució de l’empresa i posterior impuls per al seu creixement i consolidació.

2. Tramitació: Informació, assessorament i tràmits relacionats amb l’activitat empresarial: tràmits municipals (llicències i taxes), certificats digitals, tràmits de comerç exterior i tràmits per a la constitució de noves empreses.

3. Programes: Accions d’impuls vinculades a la dinamització de clústers empresarials, com ara el sector tèxtil, el de noves tecnologies o el sector marítim, amb col·laboració pública i privada o programes d’impuls específics per al creixement empresarial.

4. Formació: Cursos i càpsules formatives per satisfer les necessitats de formació de les persones i les organitzacions. Des de formació permanent amb programes de màster i postgrau fins a cursos d’especialització i Formació Contínua.

5. Finançament: contacte directe amb les fonts de finançament tant públic com privat, pensat per activar i accelerar l’ecosistema empresarial.

6. Esdeveniments, congressos i fires: Organització de jornades de networking, congressos, fòrums d’inversió, fires o trobades sectorials.

Oficina empresa

Malgrat la centralització de tots aquests serveis al TecnoCampus, els tràmits municipals relacionats amb les llicències es podran continuar fent fins a final d’any també a l’edifici de Vidre (carrer de Pablo Iglesias, 63). L’horari de l’oficina és de 9 a 14 h i de 16 a 18 h (divendres, de 8 a 15 h).