Nova Oficina Mataró Empresa

Empresaris i emprenedors unificaran tràmits a partir del 3 de març

  • Redacció / Foto: cedida
  • Dijous, 26 Febrer 2015 00:00

Ciutat 2014/2015 tecnocampus

L’Ajuntament de Mataró i el TecnoCampus, amb la participació de la Cambra de Comerç, PIMEC, FAGEM i CETEMMSA, inaugura el dia 3 de març l’Oficina Mataró Empresa. L’Oficina neix amb el propòsit de proporcionar a empresaris i emprenedors, en un únic espai, totes les eines que necessiten per crear, fer créixer o internacionalitzar un negoci. El projecte neix amb el suport de la Diputació de Barcelona.
 
L’Oficina Mataró Empresa està situada a la planta baixa de l’edifici TCM2 (avinguda d’Ernest Lluch, 32) i el seu horari és de 9 a 14h i de 16 a 18h (divendres, de 8 a 15h).  
 
La inauguració del nou espai es farà el pròxim dimarts a les 18 h en un acte presidit per l’alcalde de Mataró, Joan Mora, i durant el qual el president de Taurus, Ramon Térmens, pronunciarà una conferència sobre internacionalització. Taurus és un exemple d’empresa que, després de passar una forta crisi que va fer que passés a mans de l’Administració, va aconseguir refer-se i obrir seus a tot el món.

S’uneixen en un sol espai els serveis d’assessorament, tramitació, programes, formació, finançament i esdeveniments, congressos i fires.  Malgrat la centralització de tots aquests serveis al TecnoCampus, els tràmits municipals relacionats amb les llicències es podran continuar fent fins a final d’any també a l’edifici de Vidre.