Nova escola de fotografia a Mataró

ISO 1600 Studio és el nom de la nova escola que engega el fotògraf Albert Canalejo

  • Redacció
  • Dijous, 04 Setembre 2014 11:51

Cultura 204/2015, Albert canalejo-curs fotografia

Albert Canalejo, d’àmplia experiència professional els darrers anys, tant en l’àmbit de la pràctica fotogràfica com de la docència, obra nova escola de fotografia. El nou estudi s’ubica al carrer Aribau, número 6 de Mataró en el marc d’un nou espai de coworking audiovisual.

El fotògraf mataroní, que manté l’estudi fotogràfic ‘Imagina-t’ho en foto’ obre ara el ventall formatiu amb unes instal·lacions específiques conformades per una aula i un estudi especials per a dur a terme tot tipus d’estudis relacionats amb la tècnica fotogràfica, abraçant disciplines i especialitzacions de tot tipus.

ISO 1600 Studio ofereix la possibilitat d’inscriure’s a cursos, tallers, seminaris, conferències o sortides per desenvolupar les tècniques adquirides. L’estudi, a més a més, està obert a la realització de workshops o al lloguer de les seves instal·lacions.

La nova escola fotogràfica de Canalejo comptarà amb la col·laboració d’altres fotògrafs professionals que ajudaran en la docència de tècniques específiques com el retoc fotogràfic.

Els preus ajustats i l’experiència professional de Canalejo són els avals per confiar la teva formació fotogràfica a ISO 1600 Studio.