Empresa de videojocs sorgida de l’Innoemprèn

Dos estudiants han creat un nou videojoc i un nou projecte d'empresa: Pixel Cream

  • Redacció
  • Dijous, 06 Febrer 2014 11:36

Dos estudiants apassionats pels videojocs han aprofitat l’embranzida de l’Innoemprèn universitari per fer realitat el projecte d’empresa i un nou videojoc: "The can of Baba".


David Garcia és un alumne de l’Escola Universitària del Maresme, concretament del Grau d’Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació. Els videojocs són una de les seves passions, i amb un projecte empresarial per poder dedicar-s’hi professionalment han participat en l’Innoemprèn universitari, el programa que el TecnoCampus posa a l’abast dels seus estudiants per ajudar-los a madurar una idea i convertir-la en un negoci.

Després de passar per aquest programa, i encara amb el suport dels tècnics en emprenedoria, ja té un soci en el projecte, Cristian Zarco, i un primer producte que ha llançat al mercat. Es tracta de ”The can of Baba”, un joc força irreverent ambientat en els carrers de Barcelona. De moment està disponible per a web i per a Android, i ben aviat ho estarà per a iOS.

Segons expliquen, en unes setmanes han obtingut ja més de 500 descàrregues. L’empresa que han creat es diu Pixel Cream, que defineixen com un estudi de creació de jocs independents i creatius.

L’exemple a seguir per aquests dos emprenedors és l’exitosa empresa mataronina Dolores Entertainment.