El Cervantes Fitness Center es fusiona amb el Sorrall

Felix Carcasona, director i fundador del gimnàs Cervantes Fitness Center, i Ivan Contreras, director d’ Eurofitness -l’empressa gestora del Sorrall-, han arribat a un acord per fusionar els dos gimnasos.

La fusió
L’operació consisteix en el trasllat del Cervantes Fitness Center al Sorrall, i l’admisió de tota la masa social del primer per part del segon. Així doncs, els actuals socis del Cervantes Fitness Center podran accedir lliurement a les instal·lacions del Sorrall com un soci normal d’aquests complex esportiu.

L’escola de Karate
Les classes de l’Escola de Karate passaran a impartir-se al nou complex esportiu del Sorrall, on Felix Carcasona s’hi trasllada amb part de l’actual equip humà del Cervantes. El Cervantes s’ha distingit durant els 28 anys de funcionament d’aquest club, per la seva dedicació a l’Escola de Karate, secció que ha guanyat més d’un centenar de trofeus i compta amb una quarentena de Cintes Negres a la seva cantera.

La nova etapa
Amb aquest acord, el Cervantes Fitness Center acabarà tancant les portes de les seves instal·lacions en la data, encara no determinada, en que es produeixi el trasllat. A partir d’aquest moment el seu director, Fèlix Carcasona, entrarà en una nova etapa professional a les instal·lacions del Sorrall, on a més de l’escola, oferirà assessorament a la directiva en el camp de les arts marcials aprofitant la seva experiència en el camp.

Redacció // Freqüència Iluro