Avui se celebra la "Nit de l'Esport Mataroní" al Polisportiu Eusebi Millan// A les set de la tarda,

Aquest divendres 4 d’abril, a partir de dos quarts de deu de la nit, se celebrarà com cada any la Nit de l’Esport Mataroní, que arriba a la seva 48a edició. Es tracta d’una cita més que consolidada dins el calendari esportiu de la ciutat, que vol ser un reflex dels èxits aconseguits pels esportistes i entitats mataronines, o per aquells que competeixen per clubs de la nostra ciutat.

Ofrena al monòlit
Com ja és habitual, i com a preàmbul a aquest acte de lliurament de guardons, tindrà lloc una Ofrena floral al monòlit en memòria del Sr. Josep Gomà, periodista i impulsor de les diferents festes de l’esport, A les 19,00h les autoritats i familiars s’aplegaran a la Plaça Joaquim Blume, davant del Camp de Futbol de FC Mataró, per retre aquest petit homenatge.
De moment el jurat ha designat els finalistes de cada categoria, i durant el sopar es donaran a conèixer els guanyadors de cada categoria, així com el Millor Esportista Mataroní del 2002.

Els premis
Enguany la categoria per equips tindrà un marcat color del Centre Natació Mataró, ja que per mèrits i esports ben diferents, han aconseguit col·locar tres conjunts de l’entitat com a millors en les tres categories: l’equip cadet femení de natació, el juvenil femení de tennis taula i el sènior masculí de waterpolo, que la temporada passada va ser semifinalista de la Lliga de Divisió d’Honor. Precisament el tècnic d’aquest equip, Dorin Costras, serà guardonat com a millor entrenador de l’any. El premi de millor equip de jocs escolars serà entregat a l’equip de tennis taula femení del Cor de Maria.

El jurat també farà un reconeixement especial a la gimnasta retirada Alba Planas, per la seva traject òria; a l’àrbitre retirat de bàsquet Carles Bagué i al fisioterapeuta Javier Fernández, actualment al Terrassa FC. També hi haurà mencions especials pel Club Joventut Handbol Mataró, pels 50 anys d’aquest esport a la ciutat, i l’empresa Alcampo, per la seva tasca envers la promoció de l’esport a la ciutat .

NOMINATS EN CATEGORIES INDIVIDUALS
Infantil masculí: Imanol Castilla (Barça- futbol), Ramiro Chiriotti (CAL- atletisme), Carles Gómez (Joventut- bàsquet), Carlos Martínez (CAL- atl.), Marc Sadurní (CNM- natació).
Infantil femení: Gàlia Dvorak (CNM- tennis taula); Lídia Gómez (Sylan- gimnàstica), Marta Torrejon (Espanyol- futbol), Mireia Vila (UEM- bàsquet), Berta Vilanova (CAL-atl.).
Cadet masculí: Carlos Gil (Tonbal- taekwondo); Josua Samios (CNM- natació), Sergio Sánchez (Espanyol- futbol).
Cadet femení: Neus Caylà (CNM- natació), Lorena Fernández (Joventut Mataró Mataró- handbol), Anna Gallofré (CAL- atl.), Nuria Gil (Oleguer- taekw.), Gemma Rovira (UEC- esquí).
Juvenil masculí: Albert Busquets (CC Iluro- ciclisme), Ismael Carrete (CCI- cicll.), Javier Gómez (Granollers- gimn.), Arnau González (CAL- atl.), Sergio Rodríguez (Barça- futbol).
Juvenil femení: Cristina Albalate (UEC- esquí), Esther Bosch (CNM- natació), Núria Martínez (Universitari- bàsquet), Roser Martínez (Univ.- bàsquet), Gisela Reina (Catalunya- atl.).
Sènior masculí:
• Rafael Garcia (CBM- billar).
• Joan Lope (Arcs M.- tir amb arc).
• Jordi Navas (Terrassa- futbol).
• Roger Rabassa (CNM- natació),
• Robert Villà (Chapín- atl).
Sènior femení:
• Laia Arbonés (CNM- natació).
• Marta Bartrés (CHM- hoquei).
• Jéssica Hernández (CNM- tennis taula).
• Gisel·la Olivé (UEC- esquí)
• Marta Roselló (CAL- atl).

Redacció// Freqüència Iluro