El Pla d’en Boet tanca la lliga amb una derrota al camp del líder

PINEDA - PLA D'EN BOET 2-0

El Pla d’en Boet va acabar la lliga perdent al camp del líder, el Pineda que durant tota la temporada s’ha mostrat com l’equip més fort de la categoria. Tot i això s’ha de dir que només es van disputar quaranta minuts  de joc, ja que un jugador local va patir una greu lesió va haver de ser enviat a l’hospital. Després de la lesió, al no jugar-hi res cap dels dos equips, i amb el camp que semblava la piscina, els dos equips i l’àrbitre va decidir deixa de jugar, i tancar l’acte del matx amb el resultat que hi havia en aquell moment en el marcador.Dins aleshores el partit havia estat força igualat, amb dos equips que van sortir plegats de jugadors suplents que van intentar practicar futbol dins d’un camp que sembla més una piscina olímpica. Tot i això el Pineda va tenir més arribada i encert de cara a porteria, i minuts abans de la suspensió del matx el resultat ja era de 2 a 0.

PINEDA - PLA D’EN BOET 2-0

PLA D’EN BOET: Miguelangel, Cristian, Andrade, Pepe, Jorge, Victor, Perea, David, Felix, Alex, Manolito.