El CN Mataró El Tot cau als quarts de la Copa

Al primer quart el Mediterrani ja va sentenciar el matx

L'equip femení del Centre Natació Mataró no va tenir cap opció d'arribar a semifinals de la Copa, tal com havia fet l'equip masculí fa unes setmanes, ja que el Mediterrani, un dels equips més potents de l'estat, va sentenciar ben aviat amb un parcial de 6-0.

Ja amb tot resolt les barcelonines ja es van reservar per semifinalsi aleshores el matx es va igualar durant dos quarts, per tornar a prèmer l'accelerador al darrer perìode.

El Mediterrani va superar l'Alocrcón per 13-5 a semifinals i va caure a la final davant el Sabadell, les amfitriones del Torneig, també per un clar 12-4. La seva jugadora Jènnifer Pareja va ser la màxima golejadora de la Copa de la Reina.

MEDITERRANI- CN MATARÓ EL TOT 15-4 

Mediterrani: Ester, Espar (1), Pardo, Gonzàlez, Galián, Pareja (6), Meseguer (4), Cercadillo (1), Díaz (1), Recio (1), Ibarz, Fajardo (1), Copado.CN Mataró El Tot: Noèlia Gómez, Noèlia Seva, Helena Lloret (1), Ciara Gibson (3), Roser Sancho, Zoila Quesada, Cristina Zamora, Elena Padilla, Marta Bach, Helena Nicolàs,  Leire Sarasola i Carla Rodríguez.Parcials: 6-0, 2-1, 3-2, 4-1