El Tot Mataró supera fàcilment el Sant Quirze

La defensa mataronina torna al seu més alt nivell

El Tot Mataró JHM va superar amb més facilitat de l'esperada un Sant Quirze que després de la derrota patida a la seva pista la setmana passada sembla que ja ha llançat la tovallola abandonant la lluita per aconseguir una plaça per a les fases d'ascens.L'equip vallesà va aguantar durant els deu primers minuts, però poc a poc va anar cedint davant la superioritat de l'equip local, que va començar a superar amb facilitat la defensa visitant, amb els seu bon treball tàctic en atacs posicionals.Però el més important del partit va ser el retorn de la defensa groc-i-negre al seu més alt nivell, amb la reaparició de Martí Comas, i el bon treball de tots els altres, en especial de Roger Capdevila a la posició d'avançat, i de Bernat Batlle. Tot plegat va propiciar que es recuperessin moltes pilotes i es pogués sortir amb velocitat al contraatac, on van tornar a brillar Pere Cuquet i l'altre reaparegut,Teti Fuster.

EL TOT MATARÓ JHM- SANT QUIRZE 31-20

EL TOT MATARÓ JHM: Carles Núñez i Alberto Ruiz porters; Bernat Batlle (2), Roger Capdevila (1), Sergi Rodríguez (5), Albert Castelló (2), Toni Busquets (7), Marc Raga (4), Quique Sàenz (2), Martí Comas (1), Raul Mangas (1), Sergi Tria, Pere Cuquet (4) i Sergi Fuster (3).SANT QUIRZE: Admella i Vilalta porters; Alijarde (3), J.Garcia (1), A.Morera, Esteva, JJ Giménez (5), Marc Rodríguez (5), P.Garcia, Puig (2), Vargas, Hernàndez (3), Pérez (1).PARCIALS CADA 5': 2-2, 5-3, 8-6, 12-7, 13-9, 16-11 descans; 20-15, 22-17, 24-17, 27-19, 28-19, 31-20.