Buscant la segona victòria consecutiva

El Blanes, cinquè a la taula, visita Mataró amb un balanç històric clarament favorable als locals

La victòria a Manresa, ha de ser una injecció de moral molt important per a un equip que té més qualitat del lloc que demostra a la taula, i que el diumenge davant del Blanes buscarà la segona victòria consecutiva, cosa que encara no ha aconseguit en el que portem de temporada.

Els blanencs de ben segur no ho posaran fàcil ja que estan situats en cinquè lloc i amb possibilitats d’accedir al quart si el Premià ensopegués a Vilanova. El Blanes fins ara ha guanyat a Vilanova i a Castelldefels, en aquest cas a la darrera jornada, però només ha marcat 10 gols en 10 partits fora de casa. A la primera volta el Mataró va tenir l’empat a la mà en el darrer instant, però Parés va fallar un penal.

Serà el desè partit entre Mataró i Blanes a la nostra ciutat i l’equip visitant només va poder guanyar aquí la temporada 84-85, en partit de Preferent (0-1). Diumenge 17h al Camp Municipal Un sol partit s’ha jugat a 3a Divisió, la temporada passada, amb resultat de 2-0 (gols de Cebri i Molina). Van jugar Miguel Àngel, Javi, Rangel, Víctor Duran,  Oliver, Navarro, Pablo (Sauras), Carlitos, Cebri (Àlex), Molina, Callicó (Mancheño).

       Balanç històric        Mataró-Blanes    Local     Empat        Visitant    8            0              1

22a jornada 20 gener

MATARÓ- Blanes    Barcelona B-ManresaIgualada- Balaguer    Vilanova-PremiàBanyoles-Europa    Reus- Sant Andreu