La Nit de l'Esport 2002 premia aquesta nit els millors esportistes i clubs mataronins de l'any

Aquest divendres, el món esportiu mataroní es concentra com cada any en la Festa de la "Nit de l'Esportâ". La nit de l'Esport té com cada any el seu preàmbul aquesta tarda amb la tradicional ofrena al monòlit en memòria de Josep Gomà i Carol. L'acte d'homenatge al periodista i principal impulsor de la Festa de l'Esport, serà a la Plaça Joaquim Blume (davant el Camp Municipal d'Esports) a les set de la tarda.

El Sopar, com en les darrers ocasions, es celebrarà al Poliesportiu Municipal Eusebi Millan, i en el transcurs del mateix es lliuraran les distincions i guardons als esportistes més destacats del 2001. El jurat ha escollit un guanyador de cada categoria, amb cinc candidats a cada una, i un guanyador general: El millor esportista de l'any.

Els equips premisats i distincions especials
MILLOR EQUIP SÈNIOR: Penya L'Esplanada de petanca, campió d'Espanya de clubs.
MILLOR EQUIP JUVENIL: Centre Natació Mataró femení de natació, 4t lloc al campionat d'Espanya de clubs.
MILLOR EQUIP CADET: Joventut Collie Mataró femení d'handbol, sucampió de Catalunya i sisè lloc al Campionat d'Espanya.
MILLOR EQUIP INFANTIL: Centre Natació Mataró de waterpolo, 6è lloc al Campionat d'Espanya.
MILLOR EQUIP ALS JOCS ESCOLARS 2001: GEM, infantil d'handbol, 1r al Campionat de Catalunya i 5è als Campionats d'Espanya.
També hi haurà un guardé per al CEIP Anxaneta i al Meritxell com a reconeixement a la millor tasca de promoció dels Jocs Escolars, en escoles de primària i de secundària respectivament.
MILLOR TÈCNIC ESPORTIU: Juan Sánchez del Club Joventut Handbol Mataró, on havia dirigit els séniors masculins i femenins, i darrerament ha portat als equips cadets i juvenils masculins als Campionats d'Espanya.
MILLOR TASCA PERIODÍSTICA, premi Josep Gomà i Carol: Jordi Rabassa, per la seva trajectòria en diversos mitjans com El Punt i TV Mataró.
MILLOR ENTITAT PROMOCIÓ ENVERS L'ESPORT DE LA CIUTAT: A Norte Hispana.
MENCIONS ESPECIALS: A Ramon Serra, delegat federatiu de petanca i a Bonaventura Riera, en reconeixement a la seva trajectòria en el món del bàsquet.
RECONEIXEMENTS: A Jordi Vilà, com a campió del món en categoria veterans en triple salt i llargada.
A Antonio Artero, premi d'arbitratge com a àrbitre assitent de 1a Divisió.
MENCIONS A CLUBS: Per a l'Associació Esportiva del Cercle Catòlic pel seu 75è Aniversari i a Club Hoquei Mataró pel seu 50è Aniversari.
-El dilluns els informarem dels guardonats en l'aspecte individual, així com el considerat "Millor esportista de l'any".

Redacció// Freqüència Iluro