Poc futbol però dos bons gols

El Mataró va aguantar el zero per primera vegada a la present temporada

En el dia de la presentació de tots els seus equips el Mataró va superar un fluix Blanes sense fer un gran futbol però sabent mantenir molt bé la seva porteria imbatuda per primera vegada  a la lliga, tot i faltar dos puntals defensius com Kiku i Palacios, i sabent aprofitar dues de les poques ocasions de gol que si li van presentar.La primera mitja hora va ser molt insulsa amb dos equips lluitant pel control del partit però sense acostar-se a l'àrea contrària, fins que un espectacular gol de Cebri va obrir el marcador i va donar pas als millors moments de l'equip groc-i-negre amb dues ocasions més per al davanter centre local, una de les quals, després d'haver recuperat una pilota ell mateix prop de l'àrea, la va frustrar Asier amb els peus, i l'altre en que va enviar una vaselina per sobre del porter visitant que es va estavellar al pal.A la represa es va repetir la situació i la primera mitja hora, amb domini del centre del camp local no va oferir cap ocasió de perill. La primera i única del Blanes, va arribar a peus de Garzon, que va rematar fluix a boca de canó aturant Miguel Àngel. Després amb l'entrada de Sauras i Mancheño l'atac groc-i-negre es va mostrar més incisiu i va veure premiada la seva superior iniciativa amb el gol de Molina, assistit per Cebri, que en els dos darrers partits a casa ha marcat tres gols i n'ha donat dos, convertint-se en l'autèntica punta de llança de l'equip de Manel Moya.

     CE MATARÓ- BLANES 2-0

CE MATARÓ:

Miguel Ángel, Javi, Rangel, Víctor Duran, Oliver, Navarro, Pablo (Sauras 64'), Carlitos, Cebri (Álex, 84'), Molina i Callicó (Mancheño 73') .

BLANES:

Asier, Sergio, Verges, Robert, Serrano, Toni, Raul Calvo, Javi Garcia, Fran (Dani Santos 67'), Gómez (Sarabia 55'), Nacho (Garzón 60').

Àrbitre:

 Sr. Víctor Manuel Sànchez Rico. Targetes grogues a Javi, Carlitos, Cebri, Callicó i Àlex del Mataró, la majoria per segons ell, simular caigudes, i per Verges i Gómez del Blanes.

Gols:

30' Refús llarg de la defensa local i CEBRI s'avança de cap en posició acrobàtica a la sortida del porter i marca des de més de trenta metres a porta buida (1-0); 83' Cebri pentina cap a MOLINA que venint des del darrere es planta davant Asier i el supera pel pal curt (2-0).

Enllaç amb la Classificació de 3a Divisió