L’EUM, primera universitat catalana d’obtenir la ISO amb tecnologia de codi lliure

L’Escola Universitària obté el certificat de qualitat ISO 9001

L’Escola Universitària del Maresme (EUM) ha obtingut el certificat de qualitat ISO 9001 després de passar correctament les auditories corresponents realitzades. La norma ISO 9001 és el mètode de treball emprat com a model a seguir per a obtenir la certificació de qualitat.

Els principis bàsics de la gestió de la qualitat són regles de caràcter social que tenen com a finalitat millorar el funcionament d’una organització a través de la millora de les seves relacions internes. Així doncs del que es tracta es de perfeccionar aspectes organitzatius de l’empresa o institució amb l’ajut de la millora d’aquestes relacions combinades amb principis tècnics.

Sistema únic
Per a dissenyar i implantar un sistema de qualitat innovador “sense papers” basat en diferents tecnologies de codi lliure, l’EUM va comptar amb l’ajut de la consultora Consultors d’EMAS. Un sistema, únic aplicatiu amb codi lliure preparat per gestionar sistemes de gestió ISO amb processos online.

Aquesta certificació permet a l’usuari final tenir la garantia que s’arriba al nivell de qualiat que cal assolir, ja que en el cas que no sigui així, s’inicia un procés d’anàlisi de l’origen de la situació per tal de poder arribar a una solució.