La Casa de la Música Popular posa en marxa ‘Espai Musical’

La proposta pretén apropar el llenguatge musical als escolars de Mataró

Aquesta setmana es posa en marxa Espai Musical, una nova proposta que la Casa de la Música Popular organitza amb el suport de l’IME i de les AMPES de les escoles públiques de la ciutat on es portarà a terme. Espai Musical pretén facilitar als més petits un primer contacte amè i divertit amb el llenguatge musical, tot incorporant-lo a l’escola en horari no lectiu.

Aquest primer any començaran alumnes de P4 i P5 fent sensibilització musical, i alumnes de 1r i 2n de primària fent iniciació musical. En total, són més de 70 els infants que aquest curs iniciaran aquesta activitat. Les classes, impartides en horari extraescolar seran d’una hora setmanal i correran a càrrec de mestres educadors de la nostra ciutat especialitzats en música.

S’emmarca dins les polítiques educatives de la Generalitat
Aquesta iniciativa s’emmarca dins del Pla Educatiu d’Entorn impulsat pel Departament d’educació de la Generalitat, una experiència pilot que vol facilitar: la promoció educativa i escolar de nens, nenes i joves, promoure la cohesió social i l’ús de la llengua catalana a partir dels centres escolars.