L’EUM signa un conveni amb la Universitat de Mendoza, Argentina

L’acord permetrà l’intercanvi d’alumnes i professors dels dos centres docents i obrir línies d’investigació conjuntes

L’Escola Universitària del Maresme ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundación Instituto Tecnológico Universitario de Mendoza (Argentina), un organisme públic descentralitzat d’ensenyament universitari. Aquest conveni té, com a acords principals, l’intercanvi de professor, investigadors i estudiants, la constitució de grups d’investigació conjunts i l’organització conjunta d’activitats acadèmiques i transferència d’informació sobre diversos cursos i seminaris.

Pel que fa als estudiants, el conveni estableix inicialment l’intercanvi de dos alumnes argentins que vindran a estudiar a Mataró, mentre que dos alumnes de l’EUM es traslladaran a Mendoza per un període de 3 mesos, amb ajut econòmic per despeses de manutenció i allotjament. Aquesta col·laboració, però vol incidir també en els intercanvis de professorat, per tal de realitzar activitats de docència i investigació, en un període que oscilarà entre 15 dies i un trimestre.

L’acord respon a la voluntat de l’EUM d’ampliar les àrees geogràfiques d’inercanvi en temes de col·laboració acàdemica i d’investigació.