S’obren les inscripcions pels taller ‘Posa’t al dia’ del TecnoCampus

81 tallers gratuïts volen apropar les noves tecnologies als ciutadans, especialment a aquells amb més dificultats per accedir-hi

“Posa’t al dia” és el nom que reben els tallers gratuïts que organitza el TecnoCampus i que volen servir d’eina per introduir els ciutadans en les noves tecnologies i que han obert el seu període d’inscripcions aquesta setmana, tot i que no començaran fins el proper 3 d’octubre.

Els tallers compten amb 648 places repartides en 81 tallers diferents. Tots els cursos són gratuïts i tenen una duració de 243 hores de formació. “Posa’t al dia” ofereix cursos adaptats a diversos nivells i necessitats: bàsic, complementari i avançat. Els organitzadors dels cursos recomanen que per tenir un primer contacte el més convenient és realitzar el taller de processador de textos OpenOffice, per navegar per Internet i per gestionar el correu electrònic.

Novetat en els tallers avançats
Però pensant en aquells que ja tenen un nivell bàsic d’informàtica i volen anar més enllà, el TecnoCampus també ha organitzat una sèrie de tallers complementaris i avançats. Entre els tallers avançats, aquest semestre s’introdueix com a novetat el taller de manteniment de l’ordinador per evitar problemes futurs.

Els tallers “Posa’t al dia” s’impartiran al Casal de Joventut Sidral des del proper 3 d’octubre fins el 22 de desembre. El seu objectiu és una de les prioritats del TecnoCampus: la formació bàsica en diverses tecnologies per arribar al major nombre de ciutadans possible i evitar la futura fractura digital. En el darrer semestre els tallers van rebre 618 alumnes, tenint un perfil majoritari de dones entre 40 i 60 anys, amb estudis elemental i en situació d’atur.