L’IME ofereix 970 places de formació per a adults

Formació, fotografia, idiomes i música són una petita part de la gran oferta del curs 2005-20006

L’institut Municipal d’Educació, IME, ha posat en marxa la inscripció als nous cursos per a adults del curs 2005-2006. Aquest any l’IME organitza més de 50 cursos i xerrades. La majoria dels cursos s’oferiran en l’Escola Municipal d’Adults deCan Noè, en canvi els cursos orientats cap una formació més lúdica s’impartiran a l’IES Miquel Biada, a l’IES Thos i Codina i a l’antic CEIP Joanot Martorell.

Com a gran novetat d’aquest proper curs, l’IME organitzarà 4 conferències sobre temes d’actualitat a Can Palauet. Els temes seran: “La causa Palestina”, Zones emergents d’Asia” i “Ficció i realitat de la dona en el món islàmic”.Per aquest nou curs l’IME ofereix 970 places dividides en tres modalitats: 340 places destinades a formació bàsica, 70 places per preparació de proves d’accés i 120 places d’informàtica. A més també hi hauran cursos d’idiomes, de gravats, de fotografia entre d’altres.

El dia 23 s’acaba el període d’inscripció
La formació per a adults de mataró no s’acaba aquí, ja que cal afegir-hi la programació de les escoles d’adults de Can Marfà, Alarona i els Tarongers que depenen de la Generalitat. L’IME ha editat una guia que recull totes les ofertes. Les inscripcions s’hauran de fer en el mateix centre i la data límit és el dia 23 de setembre per cursos de formació, pel que fa als més lúdics, el període s’exhaureix el dia 30.