L' escola Angeleta Ferrer rep un dels premis del CAC a l'escola

Els premis es lliuraven a escoles i mestres que han elaborat treballs donant una valoració crítica dels mitjans audiovisuals

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) va lliurar la setmana passada els premis CAC a l’escola, atorgats a centres educatius que han elaborat treballs que aporten una lectura crítica i creativa dels mitjans audiovisuals. Una de les escoles premiades va ser la mataronina “l’Angeleta Ferrer”. En total es van concedir onze premis, els temes més destacats dels treballs van ser la teleporqueria, la publicitat i el temps dedicat a mira la televisió.

Francesc Codina, vicepresident del CAC, va afirmar que el compromís del Consell és continuar promovent iniciatives que fomentin l’esperit crític dels nois i noies envers els mitjans audiovisuals. Per la seva part la vicepresidenta, Victòria Camps, va animar tant al professorat com al alumnat a posar-se en contacte amb el CAC si des de el treball a les aules detecten continguts televisius ofensius o que generin malestar.

L’Angeleta Ferrer ha rebut una dotació econòmica de 1.500 euros
En aquesta edició han estat dividits en dues categories, l’A anava adreçada als centres educatiu i premiava les escoles que han fet treballs sobre la percepció i opinió que té l’alumnat dels mitjans audiovisuals. La categoria B anava adreçada als professors i premiava als treballs sobre la incidència que tenen els continguts audiovisuals en l’educació i en la tasca docent. La dotació econòmica dels premis era de 1.500,1.000 i 600 euros pels de categoria A i de 3.000, 2.000 i 1.000 pels de categoria B. L’Angeleta Ferrer va rebre el primer premi de categoria A.